Fotóst keresel az esküvődre?

Te is beadtad a derekad végre? Sikerült megtalálni azt, aki mellett tényleg felszabadult lehetsz? Viszont a lánykérés után jött a valóság részéről az arculcsapás: egy esküvő bizony baromi sokba kerül. És nagyon sok mindenre kell odafigyelni, megszervezni. A jó esküvői fotós megtalálása pedig csupán egy apró részlete a mozaiknak. Azonban fontosabb részlete, mint gondolnád…

Nagyjából tudjátok, hogy milyen kerettel készülhettek a nagy nap előkészületeire? A rokonok is beszállnak az összegekbe? A párod szeretne egy gyönyörű ruhát, melynek csupán már bérleti díja is meghaladja a 100.000 Ft-ot? Mégis hol spóroljatok? Mit hagyjatok ki? A csoki szökőkút nélkül is van élet, és a meghívottak listáját is lehet faragni. Számoltok ez esetleges variációkkal. És ekkor jön az ötlet, hogy a fotók készítését nyugodtan rábízhatjátok valamelyik ismerősre.

Na, ez az a döntés, amit a jövőben egészen biztosan meg fogsz bánni. Miért?

Mert egy profi esküvői fotós munkája nem csak x számú darab kép elkészítését jelenti. Az esküvőtök a fotók által úgy maradhat meg majd felejthetetlen emlékként, ahogy azt Ti elképzeltétek! Egy esküvői fotós életetek egyik legszebb napját felejthetetlenné teheti, azonban a rossz fotós el is ronthatja azt. Közhely, de ezt a napot nem fogjátok tudni csapó 2-es felkiáltással megismételni. Esküvőtők filmje egyszer kerül forgatásra. Ezért az esküvői fotózás egy külön szakma, és egy esküvői fotós másként áll hozzátok, mint bármely ismerősötök. Az általa birtokolt tudás és tapasztalat pedig egyetlen barátotok hobbiként űzött fotózási ismeretével sem vetekedhet.

Tudj meg többet a profi esküvői fotózás előnyeiről, az ötletes esküvőkről és az esküvőtők sikerének egyik kulcsszereplőjének, az esküvői fotósnak a kiválasztásáról!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük