Syoss sampon, az otthoni fodrászom

‘Inkább összefogom’ – fogalmazódott meg bennem rendszeresen a fészekre hasonlító hajam láttán. A jobb napokon hullámos a hajam (a többi napon meg inkább ne beszéljünk róla), erősen törődést igényelt.

Hosszas nyűglődés, otthoni hajpakolások és egyéb hókuszpókuszok után, az egyik fodrász barátnőmet kérdeztem meg arról, hogy vajon mi segíthet, hogy kordában tartsam rakoncátlan hajkoronám. Azt javasolta, hogy mindenképpen olyan sampont használjak, ami professzionálisabb, mert az fog mutatni látványos eredményt. A drogériában így találtam rá a Syoss samponra és balzsamra.

Kicsit gyanakodva húztam a szám, de megtetszett a letisztult külseje, professzionalizmust sugárzott. Az első pár használat után 2 dolgot tapasztaltam: a kóc helyett rendezettebb lett a hajam, illetve a Syoss sampon illata napokig kísért. Legközelebb már nem az volt a kérdés, hogy melyik márkájú sampont vegyek, hanem hogy a széles választék közül melyik Syoss sampon illik a legjobban a hajamhoz. Végül a Repair sampon mellett döntötem és nem bántam meg.

Habár, az eredményeket jól hozta a Syoss sampon, érdekelt, hogy valóban olyan professzionális, mint aminek látszik? Így derült ki számomra, hogy a közel 50 éves japán Syoss cég célja, hogy a vásárlók szalonminőségű hajat készíthessek otthon a termékeik használata segítségével. És valóban ezt tapasztaltam. A hajam minősége javult, formázható lett, már nem emlékeztetett a korábbi kócfészekre. És nem kell amiatt sem rosszul éreznem magam, amikor Syoss sampont veszek, hogy műanyag csomagolása van, hiszen a flakon 98 %-ban újrahasznosított műanyagból készül.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük