Mitől egyedi a sávroló jellegzetessége a többi árnyékolástechnikai megoldáshoz képest?

Több szempontot kell figyelembe venni, amikor árnyékolástechnikáról beszélünk. Például, hogy teljes sötétséget szeretnénk biztosítani, vagy részleges fényáteresztést? Fontosak-e az egyéb funkciók, mint például a hőszigetelés?

A hagyományos redőnyhöz képest most a sávrolót vesszük szemügyre. Mi az, amiben más, milyen különbségekkel lehet számolni? Először is, érdemes tisztázni, hogy a sávroló választása kifejezetten modern választásnak számít. Könnyen felszerelhető házilag is, különösebb technikai tudás nélkül, ezért a pörgő hétköznapokba is egyszerűen beilleszthető. Mivel a sávrolónak egyedi és hangulatos megjelenése és fényhatása van, egy különlegesen idilli légkört tud teremteni a szobában.

A sávroló dekoratív kiegészítője is az otthonoknak, így nem csak árnyékolási szempontból jó választás, hanem még dekorál is. Akár különböző stílusirányzatokba is könnyen beilleszthető, legyen szó a minimalista, vagy a komplexebb ízlésvilágokról. A sávroló egyik jellegzetessége nevéből fakadóan a kettős működése. A sávrolónál két vízszintes, sötétítő és fényáteresztő sávokban csíkozott textil fut egymás előtt. A mozgatás során tudjuk szabályozni a beáramló fény mennyiségét.

Egyik nagy előnye, hogy mondhatni, kettő az egyben funkciót lát el: egy szerkezetben tudjuk helyettesíteni a sötétítő és a fényáteresztő függöny funkcióit. Érdemes ellátogatni modern és könnyű árnyékolástechnikai megoldásokért a jobbotlet.hu oldalára!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük