Egy túlméretes szállítás lebonyolítása

Nagy csomagot szeretne küldeni, de nem tudja, hogyan kaphat jó áron egy minőségi szolgáltatást? A következő sorokban információkat talál a különböző túlméretes szállítási módokról.

A súly és a méret az a két kulcsfontosságú paraméter, amit tudnia kell, és ez határozza meg a túlméretes szállítás árát. Különösen akkor, ha a csomag nagyon nagy, ügyeljen arra, hogy jól mérje meg a méretét, hogy elkerülje az esetleges meglepetéseket a későbbiekben, mivel a tényleges méretek és az adatok közötti kis eltérés nagy különbséget jelenthet az árban.

Ne feledje, hogy a csomag kiszállításához ismernie kell a következő három méretet (lehetőleg ebben a sorrendben): Hosszúság, magasság és szélesség. A választott túlméretes szállítási módtól és a fuvarozótól függően különböző mérethatárokat találhat kis, közepes és nagy csomagokra. A csomag súlya pedig többféleképpen számítható ki. A fuvarozók gyakran „térfogatsúlyt” használnak, különösen, ha könnyű a csomag, de a nagy méretű csomagoknál is.

Úgy gondoljuk, hogy a legegyszerűbb és legjobb módja annak, hogy megértsük az összes rendelkezésre álló csomagküldési módot a túlméretes szállítás kapcsán, ha egyenként végignézzük azokat. Igénybe lehet venni a világszerte ismert nagy márkákat, a postát vagy esetleg az olyan kiváló vállalkozások szolgáltatását, mint a Mag-Log.

A fuvarozók gyakran igyekeznek úgy megszervezni útvonalaikat, hogy a járművük teljes kapacitását ki tudják használni. Sokszor rakományt keresnek, hogy ne legyen üres a visszaút, így rendkívül versenyképes áron tudnak árajánlatot adni a túlméretes szállítás kapcsán.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük